Kajakpaddling och bad i Sandsjön

Så fick vi äntligen lite sol och värme även i Småland. Vi tog en sol, paddel och badtur till Sandsjön strax intill.

Den vanliga grönlandsrollen sitter nu bra i ryggen både i Black Pearl och Greenland T. Så nu funkar det att svalka av sig med en roll när man paddlar och jag behöver inte vara orolig att inte komma upp och “ställa till med kamraträddning”. Fast jag skulle kanske testa det så jag vet att Tinna kan hjälpa mej även i år…

Efter DVD’n This is the roll så har jag fått lite mer tips så nu lyckas stormrollen på bra-sidan. På den andra sidan så känns det inte lika bekvämt och funkar bara ibland. Med egna filmerna så är det enklare se vad man gör för fel när inte Cheri eller Turner står och pratar till dej personligen.

Med 17C i vattnet så behövs egentligen inte Tuiliqen, men det är rätt skönt att slippa skopan med vatten efter ryggraden vid roll samt att hålla öronen vattenfria efter flera rollar (och slippa bli yr).