Black Pearl, remsor insida

Doppa remsor i epoxi, rulla ihop, rulla sedan ut på insidan i skarven. Det lät ju lätt i anvisningen. Men det är nog det svåraste momentet hittills. Med pannlampa på så spacklade skarven i sittbrunnen och i ovankant på fotskottet för att få det tätt. Här gick det hyfsat med remsorna eftersom jag kunde både se och jobba med en arm. Bak i sittbrunnen la jag en remsa mellan sits och däck för att täta till mot skummet som fyller ut.

Luckorna är 20 cm, så en arm får man in. Att sticka in huvudet är omöjligt. Jag testade med en webbkamera för att se vad jag gjorde. Det gick väl sisådär. Utvätt glasfiber blir osynlig och syntes inte skärmen. Även om jag fuskade med tunna handskar så är det riktigt svårt att känna om remsan ligger rätt. Det blir som det blir och jag får lita på de dubbla yttre remsorna. En keps hade varit bra att ha på huvudet. Ikväll blir det sommarklippning pga epoxi som frisyrgelé inte är min stil.

Resten av alla ribb är nedbruten till tändved för att återgå i kretsloppet via en kakelugn i nya huset.

1 tanke kring ”Black Pearl, remsor insida

  1. Efter lite koll med andra så hoppar en del över remsorna i packutrymmena. I sittbrunnen är det inga större problem att få dit en armlängd.

Kommentarer inaktiverade.