Black Pearl, grovhyvlat däckskanten

Igår så hyvlade jag däckets kant grovt för att passa skrovets sida. Sedan har jag skrapat bort maskeringstejpen som jag haft i relingen på skrovet. Denna tejpen borde inte heta maskeringstejp, för då borde man inte märka att man haft den. Den jag använt borde heta stalkertejp, för den var envis som synden att få bort. Det hade varit enklare att sickla bort lite epoxiränder direkt än att få loss tejpen med epoxi på.

Idag tog jag ut “henne” första gången utomhus för att kunna se på lite håll. Jag testade även att provsitta i vanliga byxor och promenadskor. Med skor blir det väldigt framfällda fötter, men barfota helt OK (på grönländska).

Nu ska jag fortsätta med att runda av däck/skrov-kanten.

1 tanke kring ”Black Pearl, grovhyvlat däckskanten

Kommentarer inaktiverade.