Black Pearl, flänsen gick att lossa!

Efter att ha sågat av nederkanten på flänsen så började jobbet med att försiktigt att vicka lossa den från den tejpande kanten. Stållinjal pressades in och vick och tryck ökade i kraft tills den så småningom lossnade. Det är nog bra att lossa innan den härdat helt, då hade det blivit jobbigare… Efter ytterligare lite puts i nederkanten så satte jag tillbaka den på formen för att härda klart.

Ytterkanten ska jag putsa senare när den är mer härdad och då kan jag mäta upp den för att beställa kapell, transportkapell och kanske en tuiliq från Reed Chillcheater.

3 tankar kring ”Black Pearl, flänsen gick att lossa!

  1. Grymt vad du jobbar på, här hamnar vi klart på efterkälken….
    Ser ut att bli bra, snart klar för sjön

    1. Ja, nu har jag kunnat ta en del kvällar i garaget. Får jag till tätningen vid sitsen så ska jag nog kunna limma hop kajaken som nästa moment. Men jag ska nog göra klart sargen först medan jag enkelt kommer åt insidan utan rinn o bök.

Kommentarer inaktiverade.