Låna och Läs från bibblan på Mac och iPhone

Ibland är det bra att besöka biblioteket. Det händer saker där. Ganska mycket om man besöker sällan. Till och från (mest till och från jobbet) så lyssnar jag på ljudböcker. Dessa finns att låna som CD på bibblan, bra och billigt. Med audiobook builder för Mac så kommer de i praktiskt format till iPhone/iPod. Det finns även numera en hel del DVD att låna/hyra och en del hyfsat nya filmer. Inte samma utbud som i videobutiken, men generösa regler om tid och kostnad.

Min senaste upptäckt var e-böcker på biblioteket. Då behöver man inte ens gå dit. Tyvärr var de bara läsbara i datorn.

Ett annat ställe för trevliga IT-tips är Göteborgspostens teknikblogg. Här fick jag tips om hur jag får till e-böckerna till min iPhone. Klart trevligt tips. Nu blev biblioteksböckerna intressanta igen!

Gunnar