Lite svarta kajakprylar från Chillcheater

Denna vecka har jag börjat jobba efter 5 veckors semester. Inte utan att det var lite tungt att gå upp och börja tänka på jobbet. Som lite tröst så beställde jag två par Aquatherm-sockor från Chillcheater som kan vara goa att ha när man kliver i vattnet. Det blev ett par långa för mej och ett par korta för Tinna. Vi testade dem i dag och det kändes skönt när man klev upp för fika och inte frös om blöta fötter. Eftersom vi beställde via Escape Outdoors formulär så var det gratis frakt och de kom på 8 dagar. När jag ändå skulle beställa blev det en Tuiliq också. Jag har iochförsig fått ett tätt neoprenkapell, men en Tuiliq kändes kul att ha. Jag har läst vad Björn T har skrivit om sin Tuiliq och vad jag märkt så är det bara ett gummirep runt sargen i min. Kapelldelen passade också bra på min Greenland Touring utan extra frågor så jag antar att fler har beställt och att de har koll på måtten.

Vadarsockor