Virkad amigurumi kanin

Ett större djur kräver lite mer tid. En kanin från Mia B’s bok Virka Amigurumi har fått växa fram en del kvällar under jullovet. Nu fattas bara ögon till den för att de ska “se bra ut”.

Lite grövre garn och virknål samt större mönster gjorde att denna blev ca 30cm från fot till huvud. Popcornmaskan till tumme krävde lite mer tankemöda, annars var det mest att virka på, och virka på, och virka på.

26 januari: Nu har jag fått säkerhetsögonen från LoveKnitting.se och kunde göra klart kaninen. Ögonen kom på en vecka, men de måste beställas innan man får dem. Brickorna för att låsa ögonen fick monteras med “titthålskirurgi”. Efter lite pillande så fick jag fast dem…

2 tankar kring ”Virkad amigurumi kanin

  1. Heej!
    Jag undrar hur mycket garn det går åt? till kaninen? om du har gort mönstret störe? hur mycket garn går åt en liten kanin som i boken. jag har boken hemma men jag är inte hemma och jag måste veta hur mcket garn som går åt!

    // Mvh Hilda

Kommentarer inaktiverade.