Nu är badrummet (helt) klart!

I måndags kom äntligen elektrikern och bytte en trasig lampa och fick fast den andra.

Slutbevis från kommunen har kommit.

Sista löpande räkningen på extra elarbeten har kommit och ska betalas. (storlek Tahe Bayspirit) Nu ska det bara sammanställas ett underlag till ett fint ROT-avdrag. Varför ska jag behöva vänta till juni 2010 bara för att jag gjorde jobben i början på 2009. Alla som renoverar nu får 50% rabatt direkt… Hoppas bara det finns pengar kvar till mej.

Det känns bra att det är klart nu, även om bastun får vänta ett tag till. Det tillkommer alltid en hel del extra som är bra att få gjort samtidigt med något annat som kommer på löpande räkning. När du fått fastpriset specat på innehåll så be att få det detaljerat! Se till att du har en checkkredit för att klara 8-dagarsräkningar.

Siffran på sista raden “all inclusive” (från bygganmälan, pantbrev, containrar till taklist) blev 245kkr.