Mest avlopp idag

Tidigt i morse kom både rörmokare och elektriker. Avloppet skulle brytas det första så det blev tidig purrning för Tinna och tonåringar (7.30 på påsklov!). Elektrikerna förberedde det som ska bli nergjutet för bastu och el-pusher till golvvärmen. Rörmokaren bytte nedre delen av vertikala järnröret i tvättstugan. Den övre delen såg OK ut samt att man måste riva övre toan för att komma åt att byta den övre delen (nej tack). Skarven i källargången verkar funka och sedan rör kors och tvärs till dusch, toa, handfat och spygatt under bastun. Lastbilen som skulle hämta kontainern med sanden fick ge upp. Det var för tungt. Han lyckades dock med att riva grannens brevlåda. Nästa lastbil kom och skopade ur innehållet och chauffören berättade att man inte får lägga i så mycket och inte i framkanten. Det va’la’ inte lätt å veta.. Nu är kontainern tom och ska bara bort. Hoppas brevlådan klarar sig på nästa attack.